Пратки без отпадък

Като започнахме с Greeny възникна един въпрос – дали да ползваме красиви брандирани опаковки или да са минималистични и по възможност рециклирани. Спряхме се на второто, защото смятаме че целта на оапковката е да пази продуктите ни докато стигнат в добро състояние до Вас, клиентите. Във философията на Greeny да предлагаме продукти за намаляване на отпечатъка върху природата не се вписват опаковки като стреч, фолио с балончета и други удобства за съвременния човек, които се разграждат стотици години. Наблягаме на кашони, в които сме получили стоката си, както и от наши лични пратки. В рамките на секунди с пистолет за горещ въздух могат да се премахнат старите стикери от куриерските фирми и пратката да отпътува към новия си дом в преизползвана опаковка.

Стоманените бутилки обичаме да ги увиваме в амбалажна хартия, за да не се удрят в другарчетата си по кашон и да пристигат в пълния си блясък.

Както се досещате любезно отклоняваме поканите на куриерите да сложат пратката в техен полиетиленов плик и залепят стикера с товарителницата дикертно върху нашите опаковки.